• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Частка ЄС у загальному обсязі торгівлі України зросла до 42% - посол

    Опубликовано: 2019-11-20 16:30:11

    Частка Європейського Союзу у загальному обсязі торгівлі України зросла до 42% і продовжує збільшуватись. Про це заявив посол ЄС в Україні Матті Маасікас під час засідання Кабміну, передає кореспондент УНН.

    "Поглиблена та всеосяжна зона вільної торгівлі, що є частиною угоди про асоціацію з ЄС, уже допомогла Україні переорієнтуватися зі Сходу на Захід, і сьогодні частка ЄС у загальному обсязі торгівлі України складає 42%, і ця частка продовжує зростати", - зазначив Маасікас.

    При цьому він додав, що ЄС допомагає Україні реалізовувати реформи, поступово збільшуючи допомогу відповідно до результатів реформування.

    Нагадаємо, Україна за 9 місяців поточного року найбільше торгувала з Китаєм та Росією. Більше всього доходів від зовнішньої торгівлі отримали від продажу чорних металів та зерна, найбільше витратилися на закупівлю паливних матеріалів, нафти і продуктів її перегонки.

    Марія Мамаєва

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.