• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київ на роботу світлофорів з початку року витратив майже 2,5 млн грн

    Опубликовано: 2019-11-12 17:00:03

    З січня по жовтень цього року Київ витратив на оплату електроенергії для роботи світлофорних об’єктів майже 2,5 млн грн. Про це кореспонденту УНН повідомили у КП "Центр організації дорожнього руху" у відповідь на запит.

    "На території міста Києва діючих світлофорних об'єктів 755, 685 з яких перебувають на балансі підприємства. За десять місяців поточного року підприємством на оплату електроенергії, необхідної для роботи світлофорних об'єктів, які знаходяться на балансі, було витрачено бюджетних коштів 2 457 187,67 грн", - йдеться в повідомленні.

    За інформацією підприємства, за жовтень було витрачено 238 994, 94 грн бюджетних коштів на оплату електроенергії для роботи світлофорних об’єктів.

    Раніше УНН повідомляв, що у Києві на освітлення вулиць ліхтарями витрачають в середньому понад 10 млн грн на місяць. За дев’ять місяців цього року на електроенергію у столиці з місцевого бюджету витратили понад 106 млн грн.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.