• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зручно, просто та ефективно: система обліку для ресторану «Poster»

    Опубликовано: 2019-10-26 21:26:15

    Для чого потрібна система обліку для ресторану

    Новітні технології полегшують наше життя у різних сферах. Так, сьогодні вже звичне явище електронні гаманці та безготівкові платежі. Крім того, з’являються нові системи обліку, які дозволять автоматизувати роботу в ресторані чи кафе. Наприклад,  система обліку «Poster»  підійде не тільки для ресторану, а й для торгових мереж і навіть франшиз. А щоб нею скористатися, потрібно мати планшет, роутер та термальний принтер. Перейдіть на сайт  https://joinposter.com/ua, щоб дізнатися детальніше.

    Все і завжди під рукою

    «Poster» —  ідеальне рішення для тих, хто цінує функціональність, стабільність та швидкість. Термінал допомагає відстежувати всі продажі та керувати роботою закладу.

    Система обліку для ресторану

    Використання системи обліку на joinposter.com відкриває безліч нових можливостей і для працівників закладу, і для відвідувачів:

    • Зручне бронювання. Паперовий журнал бронювання  —  це вчорашній день. Підтверджуйте чи скасовуйте бронювання безпосередньо на терміналі.

    • Карта залу – перед очима. Ви можете розставити столики на терміналі, це допоможе офіціантам краще працювати. 

    • Зручні методи оплати. Готівка, картка, бонуси чи подарункові сертифікати  —  система «Poster» дозволяє використовувати різні  форми оплати.

    • Всі чеки  —  поруч.  Часто у клієнта виникають питання  після розрахунку. І тоді шукати потрібний чек – завдання не з легких. Особливо, коли відвідувачів у закладі дуже багато. А в терміналі всі чеки автоматично зберігаються, тому знайти потрібний дуже просто.

    Автоматизація «Poster»

    Кілька аргументів на користь системи автоматизації «Poster»

    Система дає можливість 24/7 тримати руку на пульсі вашого бізнесу і бути в курсі всіх подій. «Poster» — хмарна система, тому ви отримаєте доступ до статистики, звітів і фінансів у будь-якій точці світу. Вам потрібен смартфон чи ноутбук і доступ до Інтернету. З «Poster» ви зможете контролювати свій бізнес навіть у вихідний, у відпустці чи у закордонній поїздці.

    Система дозволяє провести ABC-аналіз і визначити страви, які найчастіше замовляють клієнти. Завдяки такій аналітиці ви побачите, чи варто змінювати цінову політику закладу.

    Програма дозволяє пришвидшити час видачі замовлення.  За допомогою терміналу можна контролювати черговість подачі страв. Замовлення можна оформляти на моніторі планшета чи ноутбука, і автоматично відправляти його на кухню.

    Користування системою дуже просте, для цього не потрібно проходити спеціальне навчання.  З «Poster» все швидко, зрозуміло і ефективно!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.