• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Lonely Planet назвав топ-10 місць для подорожей у 2020 році

    Опубликовано: 2019-10-23 17:00:41

    Названо десять кращих місць для подорожей у 2020 році за версією туристичного порталу Lonely Panet, передає УНН.

    Лідером в рейтингу стало Королівство Бутан. Особливістю цього напрямку є “можливість гуляти по незасмічених гірських стежках в компанії людей, чиї буддійські вірування знаходяться в унікальній гармонії з навколишнім середовищем”. Відзначається, що вже в наступному році Бутан перейде на повне органічне виробництво, що дозволить йому стати “ще гарніше”.

    Друге місце в списку зайняла Англія, де, на думку експертів, туристи зможуть насолодитися мальовничими краєвидами на найдовшій береговій стежці в Європі, протяжність якої складе майже 3 тисяч миль.

    Трійку лідерів замикає Північна Македонія, яку очікує масштабний ребрендинг в зв’язку з її перейменуванням. Портал також радить туристам випробувати нову пішохідну стежку — High Skardus Trail протяжністю 495 км, маршрут якої охоплює території Албанії, Косово і Македонії і розрахований приблизно на 20 днів шляху.

    Також в рекомендований список напрямків потрапили нідерландський острів Аруба в Карибському морі, королівство Есватіні (колишній Свазіленд) на півдні Африки, Коста-Ріка, Голландія, Ліберія, Марокко і Уругвай.

    Як писав УНН, Саудівська Аравія дозволила неодруженим парам туристів жити в одному готельному номері.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.