• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чернівецька ОДА отримала технічну документацію для українсько-литовського проекту в області

    Опубликовано: 2019-09-27 14:37:00

    В Посольстві України в Литві відбулася церемонія передачі проектно-кошторисної документації по українсько-литовському проекту реконструкції каналізаційних очисних споруд у м Заставна Чернівецької області.  Напередодні делегація УСПП, очолювана його президентом Анатолієм Кінахом, та Чернівецької ОДА прибула до Вільнюса.

    З вітальним словом виступили Надзвичайний і Повноважний Посол України в Литві Володимир Яценківський, представник МЗС Литви Гвідас Керушаускас, президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах, президент ТПП Вільнюса Сігітас Леонавічюс та ін.

    Організація OPENEUROPE і Державне підприємство «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» вручили технічну документацію  делегації Чернівецької обласної державної адміністрації. Нагадаємо, її розробку профінансувало МЗС Литви в рамках двостороннього співробітництва з Україною.

    Партнерами в Україні виступили УСПП та OPENEUROPE.

    Очисні споруди модульного типу (литовські технології) можуть бути встановлені в м.Заставна в цьому чи наступному році. Вони на 100% забезпечать потреби мешканців міста.

    Подібний проект - не перший, який реалізується в рамках діяльності українсько-литовської ділової ради, співпраці УСПП, OPENEUROPE з литовською стороною. Так, в Авдіївці (Донецька область) триває реконструкція місцевої школи №2 - кошти виділено МЗС Литви. Впродовж 2019 року відбулося 3 семінари в Києві, Херсоні та Житомирі, присвячених використанню біомаси в енергетиці, очищенню води тощо, на яких литовські спеціалісти ділилися досвідом із українськими підприємцями та експертами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.