• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китайські металурги з Фанченгану шукають нові технології в Україні

    Опубликовано: 2019-08-21 08:36:50

    Делегація представників бізнесу м. Фанченган (Китай) зустрілася із президентом УСПП Анатолієм Кінахом в рамках свого ознайомчого візиту до української столиці. За словами китайських партнерів, шукають тут можливості для співпраці із вітчизняними металургами, адже Фанченган має низку відповідних підприємств міжнародного рівня. Обсяг продукції, що випускається металургійними компаніями міста, в 2018 році склав 6,2 млн. тон.

    До 2025 року тут планується будівництво ще 3  таких підприємств з річним оборотом в 50 млн. тон і вартістю продукції в 300 млрд. юанів.

    Відтак, представники міста Фанченган хочуть налагодити співпрацю із українськими металургами та перейняти їх досвід, можливо – нові технології чи підходи в цій царині.

    «Ми хочемо підвищити рівень наших технологій в металургійному комплексі. Впевнені, що знайдемо таку можливість в Україні», - відмітили партнери.

    Президент УСПП наголосив, що Україна відкрита до інвестицій та взаємовигідного обміну новими ідеями та технологіями. У пріоритеті як влади, так і власне бізнесу – проекти, які допоможуть модернізувати вітчизняну індустрію. І металургійна галузь – не виключення.

    «Ми можемо запропонувати нові наукові, технологічні підходи, підготовлені кадри. У свою чергу, розраховуємо на інвестиції в модернізацію українських виробництв, підвищення їх конкурентоспроможності, а також розширення ринків збуту», - сказав Анатолій Кінах.

    Також він підкреслив, що взаємовигідні проекти можуть реалізовуватись як на національному рівні, так і на рівні співпраці регіонів, а також окремих компаній.

    «Сподіваюся, що після ознайомчого візиту будуть повторні зустрічі із обговоренням вже конкретних проектів», - зазначив президент УСПП.

    Китайські делегати підтвердили своє зацікавлення в перманентній співпраці, обмінялися контактами із відповідними підрозділами УСПП,  а також зазначили, що найближчим часом надішлють перелік пропозицій за результатами свого візиту. Окрім того, вони запросили представників УСПП (і по можливості – металургійних компаній) завітати до м. Фанченган та ознайомитися із потужностями місцевих компаній.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.