• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британія виділила ще понад 2 млрд доларів на підготовку до Brexit без угоди

    Опубликовано: 2019-08-01 17:30:53

    Уряд Великої Британії виділив додаткові 2,5 мільярда доларів на підготовку до виходу з Європейського союзу без угоди. Про це повідомляє УНН з посиланням на Bloomberg.

    "Уряд Сполученого Королівства подвоїв витрати на підготовку до Brexit без укладання угоди", - йдеться в повідомленні.

    Повідомляється, що новий міністр фінансів Великої Британії Саджид Джавід виділив 2,1 мільярда фунтів стерлінгів (2,5 мільярда доларів). З них 1,1 мільярда фунтів стерлінгів – для поліпшення прикордонної та митної інфраструктури та забезпечення доступу до критично важливих медичних товарів. Інші кошти при необхідності будуть надані урядовими департаментами.

    Отже, сума коштів на випадок Brexit без укладання угоди у цьому фінансовому році подвоїлася до 4,2 мільярда фунтів стерлінгів та приносить загальну суму виділених грошей до 6,3 мільярда фунтів фунтів стерлінгів.

    Нагадаємо, британський міністр з питань Brexit Стівен Барклі заявив головному перемовнику ЄС Мішелю Барньє, що Сполучене Королівство покине Євросоюз 31 жовтня незалежно від того, чи вдасться сторонам досягти угоди про умови подальшої співпраці.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.