• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китайські біологи пропонують українському бізнесу нові технології в сільському господарстві

    Опубликовано: 2019-07-31 08:39:13

    В УСПП пройшла зустріч керівництва ділового союзу із групою китайських вчених і підприємців, які мають намір розвивати в Україні бізнес.
    Серед них, зокрема, президент Yutong Printing Group пан Лу Кун,  представники  Zhongke Biological Co. Ltd.,   Sanan Optoelectonics Group  - провідної міжнародної компанії в області оптичної біотехнології і постачальником рішень для вертикальних стереоскопічних систем сільськогосподарських рослин.
    Також на зустрічі була присутня президент Пекінської біотехнологічної компанії «Цихе» пані Хуан Лишен. Компанія займається поставкою біоінженерних технологій і системних рішень у сферах сільського машинобудування, а також фармацевтики.
    Компанія Fujian Sanan Sino-Science Photobiotech Co., Ltd / Institute of Botany, CAS презентувала свої розробки – технології в сфері фотобіології та ін. Вони ж пропонують запустити проект із побудови заводу в Україні (вертикальні теплиці) – вирощування сільськогосподарської продукції в приміщенні з інтелектуальним контролем світла, температури, вологості, CO2, живлення.
    «В Україні хороший клімат, близьке розташування до ЄС, великий досвід в аграрній промисловості», - пояснили вигоди проекту потенційні інвестори.
    Також китайські представники презентували можливості в сфері пакування і зберігання продукції.
    Президент УСПП Анатолій Кінах підкреслив, що українському бізнесу цікаві технології в сфері упаковки, зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. Наразі в країні банально втрачається велика частина агропромислової сировини саме через відсутність масштабних систем переробки.
    «Нам важливо, щоб ті проекти, які ви пропонуєте, були максимально локалізовані в Україні – із створенням нових робочих місць», - зазначив лідер ділової спільноти.
    Пропозиції китайських компаній вже зацікавили голову Ради Асоціації "Укрмашбуд» Володимира Саченка, котрий також був присутній на зустрічі. Він висловив готовність купити обладнання для переробки кукурудзи та запропонував партнерам відвідати один із заводів на Полтавщині, оцінити його потужності та можливо інвестувати в проекти на його базі.
    Китайська делегація пробуде в Україні до 10 серпня. Відтак, у разі зацікавлення український бізнес може звертатися до УСПП із пропозиціями в царині співпраці з партнерами з КНР.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.