• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Конгресі США хочуть ввести санкції проти 24 високопосадовців ФСБ РФ за захоплення українських моряків

    Опубликовано: 2019-07-19 16:30:58

    Група конгресменів, що представляють як Демократичну, так і Республіканську партії, внесла в четвер у Палату представників Конгресу США законопроект, що передбачає введення санкцій проти 24 представників Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ високого рангу у відповідь на арешт 24 українських моряків, захоплених в листопаді минулого року в Керченській протоці. Про це йдеться в поширеній заяві американських законодавців, передає УНН.

    Відповідно до цієї ініціативи, санкції повинні поширюватися на “високопоставлених співробітників ФСБ і їх найближче оточення” і діяти до тих пір, поки “Росія не звільнить 24 українських моряків і три корабля”.

    “Міжнародне співтовариство не повинно залишатися осторонь, коли Росія посилює свою агресію в Європі і в усьому світі”, — стверджують конгресмени.

    Законопроект тепер має надійти на розгляд Палати представників.

    Нагадаємо, Лефортовський суд Москви у середу, 17 липня, задовільнив клопотання слідства і продовжив ще на три місяці термін утримання під вартою 24-м українським морякам, захопленим в районі Керченської протоки восени 2018 р. Засідання проводили у закритому режимі. На суд приїхали родичі військовополонених.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.