• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзія знову висловила невдоволення розслідуванням катастрофи MH17

    Опубликовано: 2019-07-17 17:00:48

    Прем’єр-міністр Малайзії Махатхір Мохамад висловив невдоволення ходом розслідування у справі про катастрофу Boeing-777 в Україні в липні 2014 року, передає УНН з посиланням на публікацію місцевого видання The Star.

    “Ми розчаровані, тому що все ще не знаємо, хто несе відповідальність за запуск ракети”, — заявив прем’єр під час свого виступу, присвяченого річниці трагедії.

    Раніше Махатхір Мохамад розкритикував результати роботи Спільної слідчої групи у справі про катастрофу рейсу MH17, назвавши їх “політизованими і антиросійськими”.

    Нагадуємо, російська “Новая газета” опублікувала заяву родичів людей, загиблих п’ять років тому під час аварії малайзійського Boeing під Донецьком. У тексті вони закликали російську владу визнати “свою частину” відповідальності за те, що трапилося і “припинити лицемірно відпиратися, сіяти брехню та обман”.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.