• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Понад 72% українців потребують більше інформації про ЄС - дослідження

    Опубликовано: 2019-07-09 17:00:36

    Понад 72% українців потребують розширення інформації про Європейський Союз. Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

    "Хочу зауважити, що третина українців – 31% – натрапляла на цілеспрямовані українські компанії, зокрема на "Євроінтеграція: сила можливостей", яку ми з командою і разом з Держкомтелерадіо минулого року та цього року впровадили. Разом з тим понад 72% українців потребують розширення інформації про Європейський Союз", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

    За її словами, українці від інтеграції з ЄС розраховують на розширення простору власних можливостей, внутрішнього розвитку України відповідно до сучасних світових тенденцій.

    "Також, згідно з дослідженням, українцям більшою мірою відомі лише переваги, які надає євроінтеграція саме державі, а не конкретному українцю", - додала Климпуш-Цинцадзе.

    Довідка УНН: Всеукраїнське соціологічне дослідження було проведене Центром стратегічного розвитку територій з 14 по 30 травня. У ньому взяли участь 2 тис. 116 респондентів. Похибка вибірки не перевищує 2,17%.

    Нагадаємо, майже 70% населення України підтримують вступ до Європейського Союзу.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.