• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рейтинг Трампа зріс до найвищого рівня за час його президентства

    Опубликовано: 2019-07-08 18:00:20

    Рейтинг Дональда Трампа зріс до найвищого рівня за його президентську кар’єру. 44% опитаних відповіли, що задоволені діями президента Трампа. Втім, більшість, 53% казали, що не задоволені. Опитування проводили канал ABC та видання The Washington Post, передає УНН із посиланням на Голос Америки.

    Понад половині респондентів подобаються дії Дональда Трампа в економіці. Найбільше критикують чинного президента за його поведінку та висловлювання. 65% опитаних назвали їх “негідними посади президента”.

    Разом з тим, кількість опитаних, які підтримують початок процедури імпічменту в Конгресі, залишилась незмінною від часу останнього опитування у квітні — 37%. Кількість же опонентів такої ініціативи зросла на 13 пунктів — до 59%.

    Слід зазначити, що за рейтингом республіканського телеканала Fox News Трамп поступається за популярністю п’яти можливим суперникам від демократичної партії на виборах.

    Тим часом серед кандидатів від демпартії США впевнено лідирує Джо Байден.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.