• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні посилки з-за кордону для фізосіб вартістю від 100 євро відсьогодні оподатковуються ПДВ

    Опубликовано: 2019-07-01 18:00:16

    З 1 липня 2019 року набувають чинності зміни до Податкового кодексу, які стосуються оподаткування посилок з-за кордону. Зміни стосуються товарів в міжнародних і експрес-відправленнях, що заходять в Україну, сумарна вартість яких перевищує еквівалент 100 євро для одного одержувача (фізична особа) в одній депеші від одного відправника, передає УНН.

    З 1 липня 2019 року набувають чинності зміни до Податкового кодексу, які стосуються оподаткування посилок з-за кордону. Зміни стосуються товарів в міжнародних і експрес-відправленнях, що заходять в Україну, сумарна вартість яких перевищує еквівалент 100 євро для одного одержувача (фізична особа) в одній депеші від одного відправника. Додаткових платежів буде два: ПДВ 20% і мито 10%. Обкладатиметься ними така сума, на яку перевищено граничну вартість у 100 євро.

    Для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців безмитний ліміт залишається на рівні 150 євро.

    Анастасія Ткачук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.