• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УСПП відкриває представництво в Катарі

    Опубликовано: 2019-06-24 08:44:53

    Новостворене представництво УСПП допомагатиме українським компаніям у пошуку бізнес-партнерів, технологій, інвесторів та нових ринків збуту, налагоджуватиме співпрацю зі структурами Катару. Його керівником став український підприємець Михайло Лукашев.

    Відповідне рішення затвердили на засіданні Правління УСПП в Києві.

    Нагадаємо, українські промисловці і підприємці мають низку представництв в країнах Євросоюзу, а також бізнес-агенцію в Канаді, що на громадських засадах допомагає вітчизняним експортерам. Місяць тому запрацювало представництво в Чехії, ведеться робота по відкриттю такого і в Грузії.

     «Ми ставимо перед собою великі і амбітні цілі   –  сприяти залученню  іноземного досвіду та  інвестицій, технологій, налагодженню прямих ділових контактів з партнерами, допомагати організації зовнішньоекономічній торгівлі. Всі ці ініціативи мають на меті модернізацію промисловості,  створення товарів з високою доданою вартістю та нових робочих місць в Україні», – зауважив президент УСПП Анатолій Кінах.

     «Ми виводимо на новий ринок торгівлі український бізнес. На сьогоднішній день Катар відкрив всі кордони, для того, щоб підприємці туди потрапили і займалися бізнесом. Наша мета і завдання - допомагати вести бізнес на території Катару», - каже Михайло Лукашев.

    Після завершення всіх необхідних юридичних процедур на сайті УСПП будуть опубліковані контакти та інші необхідні дані для українського бізнесу, що зацікавлений у виході на даний близькосхідний ринок.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.