• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проїзд у маршрутках Києва обіцяють не підвищувати попри подорожчання пального

    Опубликовано: 2019-06-19 17:30:24

    Компанії-перевізники у маршрутних таксі в Києві не планують підвищувати плату за проїзд у Києві у випадку подорожчання пального через обмеження поставок з РФ. Про це повідомив директор компанії "Трансгруп" Володимир Назаренко в коментарі кореспонденту УНН.

    "Ми сподіваємось, що вище 10% ціни на пальне не піднімуться, будемо тримати (ціну – ред.). Ми розуміємо, що у людей так само немає грошей, як і у нас", - зазначив представник компанії-перевізника.

    За його словами, нинішня ціна на проїзд у маршрутках буде залишатись актуальною, якщо подорожчання цін на пальне відбуватиметься в межах 25%.

    "Тоді будемо ще витримувати", - наголосив Назаренко.

    При цьому він додав, що перевізники сподіваються на дії уряду по диверсифікації поставок пального і не розраховують на різке підвищення його вартості.

    Нагадаємо, у зв’язку з обмеженням експорту нафти з боку Російської Федерації в Україні можливе підвищення цін на пальне.

    Марія Мамаєва

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.