• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2021 році Індонезія розпочне процедуру переносу столиці вартістю понад 30 млрд доларів

    Опубликовано: 2019-06-19 17:00:08

    Влада Індонезії має намір приступити до переносу столиці країни з густонаселеної Джакарти в інше місто в 2021 році. Про це повідомив міністр планування національного розвитку Індонезії Бамбанг Броджонегоро, пише УНН.

    “Ми розпочнемо будівельні роботи в 2021 році. Сподіваємося, що процес переносу буде закінчений до 2024 року”, — наводить у середу слова міністра агентство Xinhua. Глава відомства припустив, що нова столиця з’явиться на острові Калімантан в центральній частині країни, а вартість перенесення складе 32,5 млрд доларів.

    Раніше індонезійський уряд оцінював даний проект в 22,6 млрд доларів.

    Президент Індонезії Джоко Відодо в кінці квітня запропонував перенести столицю через застарілу інфраструктуру Джакарти. Згідно з дослідженням компанії Uber, в цьому місті автомобілісти проводять в пробках 22 дня на рік, що є найвищим показником в Азії. Крім того, згідно з доповіддю компанії Inrix, теперішня індонезійська столиця займає 12-е місце в рейтингу найбільш завантажених мегаполісів світу.

    Як повідомляв УНН, ісламські країни відкидають будь-яку зміну статусу Східного Єрусалиму.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.