• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постановою Уряду підвищено на 10% стипендії студентам педагогічних спеціальностей

    Опубликовано: 2006-02-17 10:43:00

    Кабінет Міністрів України прийняв постанову про внесення зміни до Порядку призначення і виплати стипендій.

    На 10 відсотків підвищується розмір стипендії студентам, які навчаються за спеціальностями педагогічного профілю. На 20 відсотків – студентам, які навчаються за напрямами підготовки – фізика, прикладна фізика, математика, механіка, гірництво.

    Підвищується стипендія учням та студентам, які постійно проживають на території населеного пункту або навчаються у навчальному закладі, що розташований у населеному пункті, якому надано статус гірського. А також учням (із строком навчання не більше як 10 місяців), які закінчили загальноосвітні навчальні заклади, де вивчали основи тваринництва і сільськогосподарської техніки, а також з числа осіб, звільнених у запас із Збройних Сил.

    Крім того, студентам, які навчаються за спеціальностями "фізика" й "математика", раніше підвищені стипендії на 20% будуть підвищені додатково на 10% при одержанні педагогічного профілю.

    Ця постанова Кабміну набуває чинності з 1 січня 2006 року.

     Инф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.