• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обласна влада Харкова буде надавати безвідсоткові кредити на навчання у ВНЗ

    Опубликовано: 2006-02-17 09:53:00

    Кількість студентів, які вчаться за державний рахунок у Харкові, збільшилася в 2005 році на 5,6 тисяч осіб, повідомила заступник голови Харківської облдержадміністрації Людмила Бєлова.

    Крім цього, за її словами, дві категорії студентів стали одержувати спеціальну підтримку облдержадміністрації. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківської опіки, а також талановиті діти - лауреати навчальних олімпіад різних рівнів, члени Малої Академії Наук.

    Заступник голови облдержадміністрації також повідомила, що Харківська область - єдина в Україні, що має в бюджеті кошти для безвідсоткового кредиту для тих, кому для навчання на бюджетній основі не вистачило декількох балів.

    Це сироти, малозабезпечені, а також студенти, що поступили на спеціальності, які потрібні в сільських районах області: майбутні лікарі, вчителі, фахівці сільського господарства.

    Инф. STUDRADA.INFO

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.