• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп пригрозив Мексиці виходом американських компаній через мігрантів

    Опубликовано: 2019-06-04 09:15:49

    Американські компанії покинуть територію Мексики і повернуться до Сполучених Штатів, якщо мексиканська влада не покладе кінець незаконній міграції в США. Відповідне повідомлення американський лідер Дональд Трамп опублікував в неділю в Twitter, зазначає УНН.

    “Мексика відправляє велику делегацію для обговорення міграційної кризи на американо-мексиканському кордоні. Проблема в тому, що вони „розмовляють“ 25 років. Ми хочемо дій, а не розмов”, — написав господар Білого дому.

    На його думку, Мехіко “при бажанні” потрібен лише один день, щоб врегулювати міграційну кризу на кордоні двох країн. “В іншому випадку наші компанії і робочі місця повернуться в США!”, — додав президент.

    У четвер Трамп оголосив про введення мит в розмірі 5% на товари з Мексики в зв’язку з міграційною кризою на кордоні двох країн. У п’ятницю він повідомив, що такий крок дозволить припинити не тільки нелегальну міграцію, а й контрабанду наркотиків з латиноамериканської країни. Міністр закордонних справ Мексики Марсело Ебрард в зв’язку з цим заявив, що його країна не несе відповідальність “за потік мігрантів з Центральної Америки і інших країн”, так само як і за зростання вживання наркотиків в США.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.