• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Особливості послуги MNP

    Опубликовано: 2019-05-22 15:14:02

    Погодьтесь — мобільний зв’язок вже життєво необхідний для повноцінного життя. А номер, поступово, перетворюється на своєрідний другий ідентифікаційний код. Адже на вашого телефона зав’язують банківську карту, аккаунти на сайтах чи сторінках соціальних мереж, інколи зав’язуються навіть відеоігри. В результаті, коли ви помилилися з вибором підходящого оператора, то вимушені продовжувати співпрацювати з ним. Так?

    Взагалі-то — ні. При необхідності можна легко змінити оператора, не втративши власний номер й усі блага, з цим пов’язані. Для цього існує спеціальна послуга mnp в Україні. Дослівно ця абревіатура звучить, як Mobile Number Portability, й дозволяє перенести весь свій основний номер на іншого оператора. При цьому зберігається навіть код.

    В чому тут переваги? Це можливість, нарешті, перейти з того оператора, який вам не подобається по будь яким причинам. Можливо, вам треба було змінити місце життя й у даній місцевості ваш телефон перестав уловлювати сигнал, бо тут надзвичайно погане покриття. Можливо причина в іншому — немає підходящого тарифу, а оператор безжально підвищує ціни для своїх постійних клієнтів (трапляються й такі), вводячи непотрібні вам послуги. Приміром, багато гігабайтів інтернету, коли ви ним не користуєтеся взагалі.

    Тож ця послуга дозволить змінити оператора на більш вигідного. З однієї сторони — це дуже вигідно вам, як клієнту, оскільки тепер можна вільно обирати оператора, не турбуючись про проблеми зміни телефонного номера. З іншої — операторам доведеться виживати в умовах жорсткої конкуренції й сильно підвищувати тарифи вони вже безболісно для себе не зможуть. Але це буде дещо пізніше.

    Й для цього потрібно лише зареєструвати свій номер на власне ім’я (тобто, перетворити його у додатковий ідентифікаційний код), та залишити заявку. Це вкрай невигідно шахраям, але чесні люди можуть отримати багато «плюсів». Ну й, звісно, перенесення номеру не безкоштовна послуга, але це можливість змінити своє мобільне життя.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.