• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта доставлятиме товари з інтернет-аукціону Violity до 230 країн світу

    Опубликовано: 2019-03-27 15:20:21

    Відтепер українські продавці-експортери можуть відправити свої товари з  найбільшого в Україні та СНД інтернет-аукціону для колекціонерів Violity до 230 країн та територій.
    Для зручності супровідні бланки для відправки посилок експортери можуть одразу ж створити в «особистому кабінеті» на сайті інтернет-аукціону та без черги відправити з будь-якого відділення Укрпошти з роздрукованими супровідними документами.
    До того ж, національний поштовий оператор надає продавцям Violity 10% знижку на відправку дрібних пакетів та посилок.
    Мережа Укрпошти найбільша в Україні та має понад 11 000 відділень.
    Vioility - онлайн-аукціон антикваріату і предметів колекціонування. Його щоденна аудиторія в сотні разів перевищує загальну кількість всіх відвідувачів антикварних магазинів України. Тільки у 2017 році інтернет-аукціоном скористалися понад 1 млн користувачів. За весь час існування на Violity було створено 100 067 719 лотів.
    Нагадаємо, в цілому в 2018 році Укрпошта обробила 34,4 млн міжнародних імпортних та експортних відправлень, що майже на 45% більше, ніж в 2017 році і закріпила позиції лідера в сегменті доставки для міжнародної інтернет-торгівлі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.