• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Теплопостачання повертається в українські міста

    Опубликовано: 2006-02-10 12:39:00

    В Алчевську у цілодобовому режимі триває ремонт внутрішніх тепломереж будинків та  їх поетапне підключення до мережі теплопостачання. Станом на 10 лютого забезпечене теплопостачання 432 житлових будинків (за добу - 37), 16 дошкільних закладів та 16 загальноосвітніх шкіл. Ведуться роботи з підключення до системи теплопостачання 151 житлового будинку, 8 дошкільних закладів, 3 загальноосвітніх шкіл та  6 медичних установ. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, крім бригад комунальних служб і підприємств міста, додатково задіяні бригади зі спеціальним обладнанням з усіх областей та Укрзалізниці (всього 4576 чоловік та 127 одиниць спецтехніки. Підрозділами МНС і МО розгорнуті 12 пунктів обігріву та 10 автомобілів УМП-350 (універсальний моторний підігрівач – 350 ККал/год), а також 6 моторних підігрівачів МП-70, які забезпечують обігрів котелень та аварійно-відновлювальних бригад. З Алчевська у Криму, Донецькій, Закарпатській та Львівській областях на оздоровленні та навчанні перебувають 10497 дітей, з них 824 дитини дошкільного віку.

     Тривають аварійно-відновлювальні роботи в Олександрії, де 22-го січня  через невчасний підвіз вугілля на ТЕЦ-1,2 міста, а також на ТЕЦ-3 (смт Димитрове) сталося охолодження котлів, внаслідок чого без теплопостачання залишилися 134 житлових будинки (близько 6000 мешканців), 4 дитячі садки та  5 загальноосвітніх шкіл. Станом на 10 лютого теплопостачання об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини в Олександрії та Димитровому повністю відновлене. Залишаються без опалення в Олександрії – 12 квартир та смт Димитрово – 7,  в яких усуваються пошкодження систем опалення. ТЕЦ-1,2 (Олександрія) працюють у звичайному режимі. Забезпеченість вугіллям складає 390 тонн, на прийомі знаходяться 720 т, (добова потреба – 600 т) та дизельним пальним – 13 т (добова потреба - 6 т). ТЕЦ-3 (Димитрове) працює у звичайному режимі. Забезпеченість вугіллям складає 490 т  (добова потреба – 450 т) та дизельним пальним – 20 т (добова потреба - 6 т). Координацію здійснює опергрупа Головного облуправління МНС. 

    Не припиняють аварійно-відновлювальні роботи у місті Щолкіне, селах Азовське, Заводське, Калинівка, Мисове та Семенівка Ленінського району, де 25-го січня через різке зниження температури повітря та пошкодження лінії електропередач 35 кВ була призупинена робота насосної станції, що призвело до пошкоджень магістрального водогону (діаметр 400 мм), технічного водогону котельні (діаметр 400 мм) та припинення централізованого водопостачання вказаних населених пунктів і виведення з ладу у м. Щолкіне тепло, - водо, - каналізаційних мереж на вводі у житлові будинки та частково всередині будинків. Відремонтована лінія електропередач та відновлене електропостачання. Станом на 10 лютого до тепломережі підключені 54 багатоповерхових житлових будинків (за добу - 3), залишаються без тепла 30 будинків. Опалення об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини повністю відновлене. Для мешканців міста і сіл організований підвіз питної води. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяні підрозділи МНС, аварійні бригади комунальних служб та підприємств міста. Координацію здійснює опергрупа Головного управління МНС України в АР Крим.

     Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.