• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Людмила Кириченко пропонує удосконалити систему державної реєстрації прав на нерухоме майно

    Опубликовано: 2006-02-07 14:00:00

    Комітет з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій готує до розгляду проект закону про внесення змін до Закону "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень" (нова редакція), внесений членом фракції Партії регіонів "Регіони України" Людмилою Кириченко.

    Про це повідомляє інформаційне управління ВРУ. За словами автора, законопроект спрямований на розблокування ситуації, що склалася, зі створенням ефективної системи державної реєстрації прав на нерухоме майно та захист прав фізичних та юридичних осіб на нерухоме майно і створення сприятливих умов для забезпечення розвитку ринкових відносин, активізації інвестиційної діяльності.

    Зокрема, пропонується запровадити єдину систему реєстрації прав в системі органів юстиції з використанням матеріально-технічного потенціалу та досвіду БТІ, що в свою чергу дозволить створити сучасну систему державної реєстрації прав власності на нерухоме майно без запозичення як державних (бюджетних) коштів, так й іноземного капіталу.

    Зміни до Цивільного кодексу спрямовані на виключення положень щодо обов´язкової реєстрації правочинів, оскільки, вважає Л.Кириченко, існуюча система фактично призводить до подвійної реєстрації: прав та правочинів.

    Запропонований проект сприятиме удосконаленню системи державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав фізичних та юридичних осіб на нерухоме майно і створенню сприятливих умов для забезпечення розвитку ринкових відносин, активізації інвестиційної діяльності.

    Інформаційний сервер Партії регіонів





    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.