• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Гарячі тури»: чудовий відпочинок за доступну ціну

    Опубликовано: 2018-12-24 23:03:32

    Мрієте про відпочинок, але для здійснення мрії не вистачає коштів? У такій ситуації виручать «гарячі тури». Традиційно ціни на тури знижують після свят або після туристичного сезону. Наприклад, взимку  можна гарно і не дуже дорого відпочити в Єгипті тут, а вигідні пропозиції в Туреччину можна знайти  в квітні або жовтні. Після Нового року і католицького Різдва суттєво дешевшають тури в європейські країни.

    В чому секрет «гарячих турів»

    Цікаво знати, звідки беруться «гарячі тури»? Туристичні фірми і туроператори працюють за схемою: купляють авіаквитки, бронюють місця у готелі, замовляють харчування  та інші послуги для туристів. Тобто людина купляє оплачений тур. Однак у житті буває по-різному, і ніхто точно не може спрогнозувати тенденцій на ринку туристичних послуг. Не раз  трапляється, що тур, який мав бути прибутковим і і перспективним, просто не вдалося продати з різних причин. Що ж тоді робити? Як повернути хоча б частину втрачених фінансів? Тоді якраз ці тури стають «гарячими». І чим ближче до виїзду, тим нижча ціна. Так, за 1-2 дні до виїзду можна придбати тур навіть на 10%  чи 20% відсотків  дешевше від його собівартості. Обидві сторони виграють: фірма отримує кошти, а турист – можливість відпочити за доступну ціну.

    Важливо наголосити, що людина, яка придбала «гарячий тур» отримає ті ж послуги, що і власники путівок за повну ціну. Детальніше – на сторінці.

    Чому варто придбати «гарячий тур»

    • Доступна ціна. Це головна перевага «гарячих турів» і причина їх популярності. Зазвичай путівки потрібно продати за невеликий проміжок часу. І не факт, що хтось придбає за повну ціну. Тоді знижують вартість туру,  іноді навіть на 40-50%.  Так компанія може уникнути збитків  через тури, які не вдалося реалізувати.

    • Швидкі збори. Зазвичай про продаж «гарячих турів» оголошують за тиждень до вильоту або й за кілька днів. Тому часу на збори залишається мінімум. Якщо ви зможете швидко владнати всі справи (робочі, сімейні) і швидко зібратися, можете купляти «гарячі тури».

    • Вибір зроблено. Зазвичай «гарячі тури» повністю укомплектовані. Тобто вже вибрано рейс,замовлено готель і  щось змінити немає можливості. Тому перш, ніж придбати путівку, детально ознайомтеся зі всіма пунктами і з’ясуйте, чи вас все влаштовує.

    • Всі працюють, а ви – відпочиваєте. Зазвичай вигідні «гарячі тури» можна придбати після свят, вкінці туристичного сезону. Тому ви зможете гарно відпочити, коли більшість людей вже працюють.

    Відтепер відкладати на відпочинок не варто цілий рік. Скористайтеся вигідними пропозиціями туристичних фірм, придбайте «гарячий тур». Так ви вб’єте двох зайців – гарно відпочинете і зекономите сімейний бюджет!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.