• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як виглядати модно цієї зими: що радять стилісти

    Опубликовано: 2018-12-13 22:22:15

    Жінки хочуть виглядати бездоганно у будь-яку пору року. І навіть сильні морози – не виняток. Зимовий одяг має бути не тільки теплим і зручним, а й модним.

    А щоб стильно виглядати, зовсім не варто купляти багато різного одягу, чимало трендів залишаються актуальними кілька років поспіль. Придбайте кілька речей, які актуальні у цьому сезоні, ідеально підходять до вашого стилю одягу і підкреслюють переваги фігури. Ви зможете їх поєднувати з елементами базового гардеробу і створювати нові цікаві образи.

    Немає часу на походи по магазинах? Скористайтеся перевагами інтернет-шопінгу. Великий вибір одягу світових брендів пропонує магазин «Stileo». Тут ви знайдете чоловічий, жіночий, дитячий одяг, взуття, сумки, аксесуари, косметику і не тільки. Тут є все, щоб виглядати модно!

    Що актуально цього сезону

    На думку стилістів, одяг у цьому сезоні має бути теплим і комфортним. Серед трендів цього сезону варто виділити:

    • Дуті пуховики. Якщо хочете йти у ногу з модою, придбайте об’ємний великий пуховик з асиметричними лініями крою. У ньому не страшні ні хуртовини, ні сильні морози. Якщо добре придиватися, він нагадує ковдру. Ще одна перевага такого пуховика – товстий і дуже теплий комір, який виконує функції шарфа –хомута.

    • Пальта вільного крою, пальта-кокони, традиційні пальта з А-силуетом. Сміливим модницям варто звернути увагу на моделі з асиметричним коміром і великими кишенями. На піку моди – моделі зі шкіряними і хутряними вставками, оригінальними манжетами і поясами. Модні пальта без рукавів дуже гарно виглядають з довгими рукавицями. Пальто-накидка підійде для щоденних образів і не тільки.

    • Штучне хутро впевнено витісняє натуральне. В моді – кольорові шуби із екохутра. А зручна і дуже тепла дублянка на овчині – чудова альтернатива шубі.

    • Яскраві принти: клітинка, камуфляж, квіткові та анімалістичні принти. Шарф у клітинку додасть «родзинку» щоденному образу, зробить його цікавішим.

    • Ковбойський стиль в одязі (масивні капелюхи, речі з деміну, етнічні принти).

    • Плаття-максі мінімалістичного крою.

    • Оксамит і замш. Речі з оксамиту, на думку стилістів, підійдуть не тільки для вечірніх, а й щоденних образів.

    • Яскраві кольори – червоний, фіолетовий, жовтий, їх відтінки.

    • Неформальні образи.

    Антитренди сезону

    Є одяг, який не варто носити у цьому сезоні: це комплекти шапка і шарф, пуховик з натуральним хутром. Так само як і плаття-светр у поєднанні з високими ботфортами. Такий светр гарно буде виглядати з джинсами. А ще цієї зими стилісти радять придбати різнокольорові гольфи.

    Модний жіночий одяг у цьому сезоні – з синтетичних матеріалів. Від натурального хутра відмовляються все більше дизайнерів, в тому числі і українських.

    Що стосується макіяжу і косметики, у моді - свіжість і природність. Забудьте про татуаж брів, чорні стрілки і манікюр з камінчиками. Стилісти радять не копіювати відомих зірок. Будьте собою, створюйте свій оригінальний стиль, не бійтесь експериментувати.

    Бажаємо теплої і модної зими!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.