• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Види активних спортивних ігор

    Опубликовано: 2018-12-04 15:03:30

    Сьогодні кожен, від малого до великого, шукає оригінальні способи проведення дозвілля. Особливою популярністю користуються екстремальні види спорту та активні ігри. У число останніх входять пейнтбол, страйкбол, хардбол, а також лазерні бої у Львові - laser tag. Всі перераховані способи проведення часу підходять для різних вікових груп і не залежать від погоди за вікном. Розглянемо особливості найпопулярніших екстрим-ігор.

    Пейнтбол та його види

    Військово-спортивна гра, основна мета якої - перемогти супротивника. Для вибивання використовуються капсули з фарбою, які вистрілюють зі спеціального зброї - маркера. Кульки розбиваються під час зіткнення та залишають яскравий слід на одязі. Захист очей і обличчя в цілому забезпечує маска. Пейнтбол у Львові від спортивного клубу «BNB» представлено в трьох видах:

    • Спортивний. Основні дії проходять на ігровому майданчику, обладнаного спортивним газоном та надувних захисних укриттів геометричної форми яскравого кольору. Форма учасників теж повинна бути яскравих тонів. Довжина стовбура зброї строго однакова, як і швидкість вильоту капсули у кожного гравця.

    • Тактичний. Відрізняється меншою динамікою в порівнянні з першим, оскільки в пріоритеті дотримання обраної тактики відповідно до сценарію. В основному для гри підбирають лісові зони, або спеціально обладнані відкриті ділянки.

    Данному виду екстриму більше віддають перевагу чоловіки, які не бояться сильних ударів та появи синців. Хоча для дітей віком від 6 років, охочих пограти в пейнтбол, також передбачена програма.

    Особливості гри «Лазертаг»

    Уміння тактично мислити і працювати в команді стане в нагоді і під час лазерних боїв. Laser tag - військова гра, заснована на застосуванні лазерної зброї. Даний факт є дуже великою перевагою, оскільки процес не супроводжується больовими відчуттями від попадання куль або м'ячиків з фарбою. Безпека - головний девіз лазерних боїв, тому до забави допускаються діти віком від 6-8 років.

    Разом веселіше!

    Спираючись на правила командної гри, варто відзначити, що військово-стратегічні ігри ідеально підходять для організованих груп в тематиці тімбілдінга, святкування днів народжень, корпоративів та відпочинку в будь-який день року!

    Сучасні активні ігри, що проходять в команді, дозволяють:

    • проявити та розвинути навички ведення тактичного й стратегічного бою;

    • навчитися взаємодіяти в команді;

    • приймати нестандартні рішення.

    Крім того, гравці вчаться концентрувати увагу, швидко мислити і реагувати на ситуації, що виникли. Заміслюючісь над тим, який підібраті активний відпочинок у Львові, завітайте на сайт клубу «BNB» - https://bnbpaintball.com. Кількість пропонованих розваг для різних вікових груп вас дійсно здивує!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.