Види активних спортивних ігор

04 дек, 15:03

Сьогодні кожен, від малого до великого, шукає оригінальні способи проведення дозвілля. Особливою популярністю користуються екстремальні види спорту та активні ігри. У число останніх входять пейнтбол, страйкбол, хардбол, а також лазерні бої у Львові - laser tag. Всі перераховані способи проведення часу підходять для різних вікових груп і не залежать від погоди за вікном. Розглянемо особливості найпопулярніших екстрим-ігор.

Пейнтбол та його види

Військово-спортивна гра, основна мета якої - перемогти супротивника. Для вибивання використовуються капсули з фарбою, які вистрілюють зі спеціального зброї - маркера. Кульки розбиваються під час зіткнення та залишають яскравий слід на одязі. Захист очей і обличчя в цілому забезпечує маска. Пейнтбол у Львові від спортивного клубу «BNB» представлено в трьох видах:

Данному виду екстриму більше віддають перевагу чоловіки, які не бояться сильних ударів та появи синців. Хоча для дітей віком від 6 років, охочих пограти в пейнтбол, також передбачена програма.

Особливості гри «Лазертаг»

Уміння тактично мислити і працювати в команді стане в нагоді і під час лазерних боїв. Laser tag - військова гра, заснована на застосуванні лазерної зброї. Даний факт є дуже великою перевагою, оскільки процес не супроводжується больовими відчуттями від попадання куль або м'ячиків з фарбою. Безпека - головний девіз лазерних боїв, тому до забави допускаються діти віком від 6-8 років.

Разом веселіше!

Спираючись на правила командної гри, варто відзначити, що військово-стратегічні ігри ідеально підходять для організованих груп в тематиці тімбілдінга, святкування днів народжень, корпоративів та відпочинку в будь-який день року!

Сучасні активні ігри, що проходять в команді, дозволяють:

Крім того, гравці вчаться концентрувати увагу, швидко мислити і реагувати на ситуації, що виникли. Заміслюючісь над тим, який підібраті активний відпочинок у Львові, завітайте на сайт клубу «BNB» - https://bnbpaintball.com. Кількість пропонованих розваг для різних вікових груп вас дійсно здивує!


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/450382.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua