• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошті – 12 років!

    Опубликовано: 2006-02-03 17:35:00

    Геніальний винахід людства – пошта - протягом століть зв’язує країни і народи, дарує радість спілкування, дружньої підтримки, надійного ділового партнерства.

    Сьогодні,  коли світ стоїть на порозі інформаційної ери, ери грандіозних об’ємів та небаченої швидкості передачі інформації, змінюється і пошта. Вона все більше стає електронною, технологічно й інтелектуально насиченою, відвойовуючи своє місце у глобальному світі.

    Проте, як і багато років тому, ми часто, затамувавши подих,  все ж чекаємо на листоношу. За будь-яких умов, у будь-яку погоду листоноша несе нам жадані звістки від рідних, газети і журнали пенсії і ліки.

    Бажаємо успіхів Українській пошті, яка є не тільки важливою ланкою державного організму, але й виконує незамінні соціальні функції, даруючи всім нам “розкіш людського спілкування”.

    Всіляких гараздів усім працівникам поштового зв'язку!

    ХАЙ УКРАЇНСЬКУ ПОШТУ ЗНАЮТЬ І ПОВАЖАЮТЬ У СВІТІ ЯК СИМВОЛ НАШОЇ ДЕМОКРАТИЧНОЇ ДЕРЖАВИ!

    Інф. STC.gov.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.