• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міноборони вжив заходів для запобігання захворюваності серед військовослужбовців

    Опубликовано: 2006-02-03 16:53:00

    З метою запобігання захворюваності серед військовослужбовців тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенант Микола Цицюрський підписав розпорядження “Про посилення заходів щодо збереження життя та зміцнення здоров’я військовослужбовців Збройних Сил України”.

    Зокрема, у ньому йдеться про занепокоєння керівного складу української армії незадовільним рівнем діяльності окремих командирів та начальників стосовно збереження життя і здоров’я підлеглих.

    “Аналіз стану захворюваності та травматизму у військах свідчить про те, що окремими командирами та начальниками нехтуються вимоги керівних документів щодо збереження і зміцнення здоров’я військовослужбовців”, – зазначив генерал-лейтенант Микола Цицюрський, підписуючи відповідне розпорядження.

    Він поставив завдання керівникам усіх рівнів – від командувачів видів ЗС України до командирів з’єднань та військових частин до 1 квітня провести поглиблене медичне обстеження всього особового складу.

    Також документом передбачено розробити плани лікувально-профілактичних заходів. Крім того, у відповідності до положень розпорядження, робочі кабінети, клуби, їдальні та казарми, автопарки, вартові приміщення будуть забезпечені аптечками з необхідними медикаментами для надання першої медичної допомоги.

    Крім того, найближчим часом в гарнізонах проводитимуться конференції з питань профілактики та причин виникнення захворювань з визначенням шляхів зміцнення і збереження здоров’я військовослужбовців.

     Инф. Урядовый портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.