• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд України виділив 20 мільйонів гривень для проведення невідкладних робіт у місті Алчевську Луганської області

    Опубликовано: 2006-02-03 14:59:00

    Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням виділив 20 мільйонів гривень Луганській облдержадміністрації для проведення невідкладних робіт з відновлення систем життєзабезпечення у місті Алчевську.

    Зокрема 10 мільйонів гривень виділено для оздоровлення дітей шкільного віку в Міжнародному дитячому центрі “Артек” та інших оздоровчих закладах, перевезення дітей і супроводжуючих їх осіб до місць оздоровлення та у зворотному напрямку, проведення санітарно-гігієнічних заходів у місцях розміщення дітей, організації навчально-виховного процесу.

    Зазначені видатки здійснюватимуться за рахунок резервного фонду Державного бюджету.

    Керівництво Луганської облдержадміністрації разом з Державним управлінням справами мають узгодити у тижневий строк з МОЗ, МОН, Мінфіном, Мінекономіки і Мінсім”ямолодьспортом перелік заходів щодо забезпечення оздоровлення дітей та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та затвердити розподіл необхідних витрат.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.