• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр економіки Арсеній Яценюк очолює українську делегацію на 24-му засіданні ГВР з формування ЄЕП, що проходить у м. Астані (Республіка Казахстан)

    Опубликовано: 2006-02-03 11:28:00

    1 лютого поточного року розпочалося 24-те засідання Групи високого рівня з формування Єдиного економічного простору Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Російської Федерації та України за участю представників країн-членів ЄЕП.

    Під час засідання, що відбудеться 3 лютого, Сторонами планується розглянути питання щодо підсумків переговорного процесу стосовно узгодження та готовності до підписання пакету із 29 міжнародно-правових документів з формування ЄЕП, а також питання щодо підсумків переговорного процесу по пакету із 15 міжнародно-правових документів, спрямованих на поглиблення інтеграційних процесів. У порядку денному заплановано обговорення внутрішньодержавних процедур, необхідних для підписання документів про спрощення переміщення фізичних осіб через кордони між державами-учасницями Угоди про формування Єдиного економічного простору.

    Очікується, що учасники Групи високого рівня візьмуть участь у прес-конференції за підсумками роботи.

     Інф. KMU.gov.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.