• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крим - триває відновлення теплопостачання

    Опубликовано: 2006-02-03 11:11:00

    Тривають аварійно-відновлювальні роботи у місті Щолкіне, селах Азовське, Заводське, Калинівка, Мисове та Семенівка Ленінського району, де 25-го січня через різке зниження температури повітря та пошкодження лінії електропередач 35 кВт була призупинена робота насосної станції, що призвело до пошкоджень магістрального водогону (діаметр 400 мм), технічного водогону котельні (діаметр 400 мм) та припинення централізованого водопостачання вказаних населених пунктів і виведення з ладу у м. Щолкіне тепло, - водо, - каналізаційних мереж на вводі у житлові будинки та частково у середині будинків.

    Станом на 3 лютого відремонтована лінія електропередач та відновлене електропостачання. До тепломережі підключені 48 багатоповерхових житлових будинків, залишаються без теплопостачання 36 будинків. Теплопостачання об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини повністю відновлено. Мешканцям міста і сіл організований підвіз питної води.

    Ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації проводять підрозділи МНС, аварійні бригади комунальних служб та підприємств міста. Координацію здійснює опергрупа Головного управління МНС України в АР Крим.

    Инф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.