• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КОМПАНІЯ EPSON 5 РОКІВ ПОСПІЛЬ ЗБЕРІГАЄ ЛІДЕРСТВО НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ СТРУМЕНЕВОГО ДРУКУ

    Опубликовано: 2018-11-08 15:13:43

    Дослідження показують, що незважаючи всесвітню діджіталізацію і перехід бізнесу на електронний документообіг, близько 77% співробітників європейських компаній як і раніше активно використовують друк на папері. Це підтверджують і українські реалії, адже навряд чи можна уявити будь-який, навіть самий маленький офіс або установу без паперового документообігу.

    Попит на різноманітні пристрої лазерного та струменевого друку створює високу конкуренцію в сегменті друкарської техніки. За даними незалежного аналітичного агентства IDC Research, лідируючі позиції на українському ринку струменевого друку вже 5 років поспіль утримує японська компанія Epson, а в 2018 році частка компанії на ринку струменевих пристроїв склала 63% і 45% в грошовому та кількісному вираженні, відповідно.

    Завдяки інвестиціям в дослідження та наукові розробки Epson вже сьомий рік поспіль входить в ТОП-100 провідних світових компаній-новаторів. Інноваційний підхід компанії дозволяє створювати принтери відповідно до певних запитів споживачів. Так, в цьому році компанія продала 30 млн. пристроїв серії «Фабрика друку Epson» по всьому світу. Успіх продажів цієї серії почався з українського ринку, так як Epson першою запропонувала економічне рішення без картриджів за запитом українського користувача. І саме ця серія сьогодні найбільш затребувана серед усіх струменевих пристроїв в портфелі бренду.

    Олександра Ткаченко, старший менеджер представництва "Epson Europe B.V." в Україні відзначає: «Компанія Epson зберігає лідерство завдяки безпрецедентній пропозиції економічних друкованих рішень. Для українського споживача сьогодні дуже важлива економічність не тільки в домашньому сегменті, але і в корпоративному секторі. Сьогодні бізнес обирає струменеву технологію цілком усвідомлено, з огляду на більш низьку вартість користування пристроєм, собівартість відбитка, меншому використанні витратних матеріалів, економічне енергоспоживання в порівнянні з лазерною технологією друку».

    «Ринок України залишається фокусним для Epson в плані досліджень і розуміння потреб корпоративних замовників в сегменті друку, – продовжує Олександра. – Для випуску нових економічних і продуктивних продуктів в SMB і великому бізнесі ми спираємося на успішно реалізовані проекти по впровадженню економічного паперового документообігу в сегментах освіти, медицини, промисловості, роздрібної торгівлі в Україні. Корпоративні замовники високо цінують персоналізований підхід компанії в розробці струменевих принтерів та МФУ і, як наслідок цього, збільшується довіра до рішень на основі струменевої технології. Тобто Epson сьогодні є локомотивом у розвитку струменевого ринку друку».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.