• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДК «Газ України» розподілила планові ресурси природного газу на лютий 2006 року

    Опубликовано: 2006-02-02 10:05:00

    ДК «Газ України» в установленому порядку розподілила через об’єднане диспетчерське управління ДК «Укртрансгаз», на підставі укладених договорів, планові ресурси природного газу окремим категоріям споживачів на лютий 2006 р. Населенню й бюджетним установам і організаціям на лютий 2006 року ДК «Газ України» виділено (за фондами обласних державних адміністрацій) 2,9 млрд. куб. м. природного газу.

    Підприємствам комунальної теплоенергетики, що виробляють тепло для населення й бюджетних установ і організацій, на першу декаду лютого виділено 474,2 млн. куб. м. газу.

    Договори на постачання природного газу для населення й бюджетних установ і організацій Компанією укладено з усіма регіональними підприємствами з газопостачання та газифікації окрім  ВАТ «Донецькміськгаз».

    Природний газ для населення й бюджетних установ і організацій реалізовуватиметься через регіональні підприємства з газопостачання та газифікації за наступними цінами за 1000 куб. м. газу (з урахуванням вартості  транспортування енергоносія):

    Населенню - по  175 грн. - за наявності газових лічильників;

     - по  190 грн. за відсутності газових лічильників;          

    Бюджетним установам і організаціям – по 288 грн.

    Договори на постачання природного газу до кінця опалювального сезону (до 30 квітня п.р.) ДК «Газ України» уклала з 800 підприємствами комунальної теплоенергетики, тепловими електростанціями, електроцентралями й котельнями, що виробляють тепло для населення і бюджетних установ.

     Згідно з договірними умовами Компанія зобов’язується постачати кожні 1000 куб. м. природного газу підприємствам ТКЕ (з урахуванням тарифу на транспортування газу) за наступними цінами:

    - по 263,4 грн. - для підприємств ТКЕ – платників податку на додану вартість; 

      - по 304,5  грн. – для підприємств - неплатників податку на додану вартість.

    Прес-служба ДК «Газ України»






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.