• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ЕМСС успішно завершилася інспекція з контролю якості виготовлення валків на замовлення Primetals Technologie

    Опубликовано: 2018-09-28 11:31:30

    В рамках діючого договору на поставку валків для компанії Primetals Technologie (Австрія) ПАТ «Енергомашспецсталь» відвідав представник сторони замовника. Основна мета візиту - контроль термінів і якості виробництва опорних валків для нового стану гарячої прокатки "1700" меткомбінату ArcelorMittal Lazaro Cardenas (Мексика).
    Інспектор ознайомився з поточною ситуацією з виготовлення замовлення і обговорив з керівниками підрозділів підприємства і фахівцями ОТК і центральної заводської лабораторії питання, що стосуються технологічних процесів виготовлення, випробувань і контролю заготовок у процесі виробництва.
    Після закінчення відвідування інспектор встановив, що в даний момент виготовлення валків здійснюється в повній відповідності з планом виробництва. Наступний етап перевірки заплановано на кінець жовтня 2018 р.

    На сьогоднішній день у ПАТ «ЕМСС» на різних стадіях виробництва знаходяться 14 опорних валків для компанії Primetals Technologie. Перші вироби згідно з термінами поставки повинні бути відвантажені замовникові у кінці 2018 року.
    Контракт з австрійською компанією Primetals Technologie було підписано в квітні 2018 року. В рамках даного договору передбачається виготовлення та постачання 1500 т опорних валків для нового стану гарячої прокатки "1700" меткомбінату ArcelorMittal Lazaro Cardenas (Мексика). Повністю реалізувати проект заплановано до кінця 2019 року. Представниками Primetals Technologies буде здійснюватися жорсткий контроль продукції на кожному етапі виробництва.
    Primetals Technologies є провідним світовим розробником технологій в сталеливарному виробництві. Успішне виконання цього замовлення дозволить укласти контракти на виготовлення аналогічної продукції для інших проектів компанії.

    Довідково:
    ПАТ «Енергомашспецсталь» (входить в машинобудівний дивізіон компанії «Росатом» - АТ «Атоменергомаш») - найбільший український виробник спеціальних литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для металургії, суднобудування, енергетики (вітро-, паро-, гідро-, атомної) і загального машинобудування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.