• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Допомога Алчевську

    Опубликовано: 2006-02-01 10:10:00

    Одна з чотирьох бригад, сформованих на Миколаєвщині для надання допомоги в ліквідації надзвичайної ситуації в м. Алчевську Луганської області – южноукраїнська. 30 січня вона відбула до цього міста. В складі аварійно-відновлювальної бригади – водії, газорізальник, газоелектрозварники – всього 6 чоловік.

    Южно-Українська АЕС надала в розпорядження мобільної бригади черговий аварійний автомобіль, забезпечений всім необхідним для ведення робіт (зварювальними і різальними комплектами, генератором, витратними матеріалами, радіаторами батарей, спецодягом), а також автомашину для перевезення персоналу.

    Продумано й побутові умови для ліквідаторів надзвичайної ситуації: южноукраїнська бригада забезпечена не лише сухим пайком, але й матрацами, подушками, ковдрами для відпочинку у вільний від роботи час. Передбачено й спеціальну аптечку, надану медико-санітарною частиною міста.

    Планується, що  в роботах по відновленню систем водо- і теплозабезпечення потерпілого міста фахівці з Южноукраїнська будуть задіяні близько двох тижнів. 

    Міністерство палива та енергетики  України






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.