• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інтернет-олімпіада для знавців літератури

    Опубликовано: 2018-09-21 15:44:19

    Формування навичок читання у початкових класах та їх подальший розвиток на уроках літератури є одним з основних завдань шкільної освіти. Обсяг інформації, що постійно зростає, вимагає досконалого вміння учнів отримувати нові знання через читання та виокремлення найважливішого. Такі навички учні здобувають, як на уроках, так і за допомогою участі у цікавих інтелектуальних змаганнях. Один з таких видів випробувань пропонує освітній портал «Всеосвіта».

    Організатори учнівської дистанційної олімпіади пропонують пройти онлайн-тестування для визначення рівня знань учнів відповідно до шкільної програми. Усі завдання розроблені згідно з чинними програмами Міністерства освіти та науки України.

    Інтернет-олімпіада охоплює наступні дисципліни:

    • Літературне читання 2 – 4 клас
    • Зарубіжна література 5-9, 10-11 клас
    • Українська література 5-9, 10-11 клас.

    Знавці літературних творів вітчизняних та зарубіжних письменників повинні виконати 15 тестових завдань протягом 40 хвилин. Виконувати їх можна як перед комп’ютером, так і в класі. У знайомій атмосфері вдається уникнути хвилювань та стресів, що найкращим чином впливає на результат.

    Для участі в інтернет-олімпіаді вчитель (або один з батьків учня) реєструється на порталі та отримує доступ до сторінки олімпіади. За допомогою детальної інструкції користувач вносить інформацію про кількість учасників та обирає предмет. Після сплати організаційного збору, який становить 20 гривень за кожного учня, надається список кодів учасників. Після внесення його у спеціальне поле роботу можна розпочинати.

    Якщо альтернативна олімпіада проводиться серед учнів класу, відповідальний вчитель самостійно визначає її тривалість та вносить коди. По закінченню введення вчителем відповідей кожного учня на екрані з’являються результати, а для скачування доступні персональні нагородні документи.

    Дистанційне інтелектуальне змагання передбачає не лише оголошення результатів у балах, а й детальний аналіз допущених помилок. Обґрунтоване пояснення неправильних відповідей допоможе учневі уникнути їх у майбутньому.

    Неупереджене ставлення до учасників, ретельний підбір завдань та швидка перевірка робіт дозволяють говорити про прозорість таких випробувань та рівні для всіх умови. Матеріал олімпіадних завдань проходить дворівневу перевірку: спершу методистами освітнього порталу, а потім експертами спеціально створеної комісії.

    Усі запитання, що виникають під час проведення літературної олімпіади можна задати організаторам у спеціальному чаті, а способи оплати організаційного збору детально описані на офіційному сайті порталу.

    Завдання дистанційної олімпіади «Всеосвіта» полягає у виявленні здібних учнів, їх стимулюванні до глибшого вивчення предмета та вихованні любові до літератури.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.