• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Важливі нюанси що до оренди конференц-зали

    Опубликовано: 2018-07-22 22:26:23

    Якщо ви збираєтесь влаштувати якусь урочисту подію, провести семінар або якийсь навчальний курс на кілька годин, то треба шукати підходяще приміщення. Найкращий варіант — орендувати його, бо навіть великі компанії, в переважній більшості, не мають достатньо коштів, щоб збудувати потрібне приміщення, укомплектувати його потрібним обладнанням та використовувати лише кілька разів на рік.

    Саме тому популярністю користується така послуга, як оренда залів у Львові. Щоправда, звертатись треба до фірми, яка має найбільший вибір. Й не варто вважати, що один й той самий зал підійде для двох різних подій. Адже універсальних варіантів не існує — кожна зала відрізняється кількістю місць, своїм розташуванням. Загальним комфортом й, найголовніше, обладнанням, яке також можна орендувати.

      Перш за все треба орієнтуватися на:
    • Меблі, які використовуються. Спробуйте знайти варіант, де встановлено мобільні меблі. Щоб можна було швидко «перебудувати» інтер’єр під власні потреби. А також вдовольнити потреби усіх запрошених. Також варто розбити приміщення на кілька функціональних зон — особливо це необхідно, якщо ваш семінар затягується (тоді ще варто потурбуватись про місця, де гості зможуть поїсти й відпочити);
    • Комфортне розташування — всі запрошені повинні легко знаходити місце, де буде проводитись подія. Плюс до всього зала повинна знаходитись біля зупинок міського транспорту й мати паркову поблизу;
    • Обладнання — чим новіше, тим краще. Але будьте уважні до його вибору й намагайтесь знати ті варіанти, де можна буде знайти все, що необхідне для вашого семінару (гарний мікрофон, проектор, комп’ютер й так далі). Так. Коли ви проводите зустріч влітку потурбуйтесь, щоб працював кондиціонер;
    • Об’єм — всі ваші гості повинні розташуватись з комфортом. Не варто брати велику залу на 10 осіб. Але й не варто розраховувати, що в зал на 100 чоловік може поміститись 110 гостей.

    Загалом — це основні правила, яких варто притримуватись. Також звертайте увагу на ціну й заздалегідь бронюйте підходяще приміщення. Інакше його орендувати інші люди.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.