• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні проведуть найбільший технофест Східної Європи

    Опубликовано: 2018-07-12 14:09:36

    Цього року, уже втретє, відбудеться головне інженерне шоу країни Interpipe TechFest.

    Уся Україна збереться на найбільшу техноподію Східної Європи - Interpipe TechFest, яка проходитиме 15-16 вересня в Дніпрі.

    На два дні Дніпро знову перетвориться на майданчик для обговорення технічних інновацій, майбутнього української інженерії та космосу. Сім видів технічних змагань, досягнення української промисловості, експозиція космічних підприємств і масштабне лего-конструювання – це лише невеликий перелік активностей, які чекають на учасників і гостей фестивалю.
    Авіаційні двигуни і космічні супутники, промислові роботи та інженерні стартапи – усе можна буде побачити в Дніпрі на третіх вихідних вересня.

    7 видів технічних змагань
    - змагання з судо- і авіамодельного спорту,
    - Robbo-battle і чемпіонат з дрифту,
    - змагання з мехатроніки і кібер-турнір,
    - конкурс для мейкерів з паперу Only Paper Models (новинка цього року).

    Масштабне Лего-конструювання
    Уже традиційно фанати Лего із товариства Ukrbricks спеціально для Interpipe TechFest зберуть одразу кілька легендарних об'єктів: Hogwarts Land і героїв Marvel – Капітана Америку і Залізну людину.

    Open-air лекторій
    Традиційно на фестивалі відбудеться open-air лекторій. Серед спікерів - вчені та інноватори, інженери і популяризатори науки, активісти створення смарт - міст.

    Уперше в рамках Interpipe TechFest відбудеться виставка - презентація науково-популярних книг Dnepr Book Show.
    «Дніпро - це центр української індустрії, місце, де створюються технічні інновації, де працюють кращі інженери і розвивається сучасна українська промисловість. Формат інженерного шоу - кращий спосіб розповісти про інженерів усій Україні, - коментує Дмитро Кисилевський, директор з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП, - Я не хочу відкривати всі секрети Interpipe TechFest 2018. Скажу тільки, що буде ще цікавіше, ще інженерніше».

    У 2017 Interpipe TechFest відвідали 15 тисяч гостей, експозиції представили 110 учасників.
    Більше деталей на techfest.interpipe.biz або на сторінці у facebook.com/interpipe.techfest.
    Довідка:
    Interpipe TechFest - найбільший технічний і науково-популярний фестиваль центральної і східної України, промислової частини країни. Проводиться з 2016 р і включає виставку сучасної інженерії і техніки, лекторій у форматі «просто про складне», змагання з технічних дисциплін
    Ініціатор фестивалю - українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.