• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія «Піраміда24» пропонує ізоляційні панелі

    Опубликовано: 2018-05-11 22:41:09

    Для покращення теплоізоляційних властивостей камери згорання газових котлів інтернет-магазин «Піраміда24» пропонує придбати ізоляційні панелі різної форми, розміру та конфігурації на вигідних умовах за цінами нижче ринкових.

    Ізоляційні панелі — вирізані з листа азбесту пластини, які підбирають індивідуально до кожного виду котла з урахуванням торговельної марки та потужності камери згорання. Азбестові пластини дозволяють утримувати високі температури всередині топки та запобігають потраплянню великої кількості тепла в навколишнє середовище, підвищуючи показники ККД. Завдяки пластинам зовнішня поверхня камери згорання має порівняно невисоку температуру, що робить котел більш безпечним та запобігає виникненню пожежонебезпечної ситуації. Окрім теплозбереження та теплозупинення, ізоляційні пластини відрізняються високим рівнем вогнестійкості – вони витримують нагрівання до 1200оС, а плавляться за температури більше 1700оС.

    Сьогодні всі традиційні настінні газові котли мають азбестову теплоізоляцію всередині камери згорання. Як показує практика, більшість виробників в гонитві за прибутком використовують неякісні або тонкі ізоляційні панелі, що не витримують інтенсивної експлуатації та починають швидко псуватися, відклеюватися, кришитися, виділяючи небезпечний для здоров’я людини азбестовий пил. Щоби захистити себе та своїх рідних від негативних наслідків дії азбесту, спеціалісти рекомендують одразу після покупки міняти ізоляцію на більш якісну.

    Також варто знати, що під дією вогню, сильних потоків повітря та високих температур, азбестові ізоляційні панелі руйнуються, утворюючи пил, який потрапляє в димохід, випадає всередині котла, потрапляє в мікротріщини та нещільні з‘єднання в конструкції. Далі повітряні потоки підхоплюють невидимий азбестовий пил та поширюють його поблизу. Саме тому необхідно проводити регулярну заміну ізоляційних панелей з періодичністю один раз на два роки. Вигідно купити якісну азбестову ізоляцію від Immergas, Hermann, ItalTherm, Fondital та інших надійних брендів пропонує спеціалізований магазин «Піраміда24: запчастини для котлів та колонок». Також в асортименті представлено теплообмінники для котлів та інша продукції високої якості від найбільших заводів з виробництва обладнання для газової промисловості в Азії.

    Контактна інформація

    Україна, м.Київ, вул.Іоанна Павла II, 4/6,

    тел.: 098 553-92-92

    095 553-92-92

    093 553-92-92

    email: spares@piramida24.com.ua

    URL: piramida24.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.