• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЮНІСЕФ оголосив імена переможців Адреналін Батлу – масштабної освітньої кампанії з ВІЛ-тестування

    Опубликовано: 2018-04-18 09:02:58

    Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) опублікував імена п’яти підлітків, які після двомісячного змагання очолили рейтинг учасників всеукраїнського Адреналін Батлу. Обличчями освітньої кампанії за здоровий спосіб життя та профілактику ВІЛ стали мультиартист MONATIK та низка популярних лідерів думки та зірок.

    Більш ніж 7 тис. молодих людей від 14 до 25 років виконали 6 шалених завдань Адреналін Батлу, одне з яких – тестування на ВІЛ. Adrenaline Battle – це освітня кампанія, що в ігровій формі залучала та підтримувала інтерес молоді до активного способу життя, щоб зробити модними здорові звички, такі як тестування на ВІЛ та використання презервативу під час статевих відносин. Кампанія закликала молодь шаленіти, пам’ятаючи про безпеку. Завдання батлу оголошували популярні лідери думки та зірки. Так, завдання «Подушковий Батл» представили зіркові підлітки Open Kids, а тестуватися на ВІЛ закликав кумир усієї молоді мультиартист MONATIK. До зіркової когорти батлу увійшли також лідер гурту Epolets Павло Варениця, співачка Mari Cheba, фешн-фотограф Андрій Корень та найпопулярніший YouTube влогер Женя Белозеров. 

    Ось п’ятірка тих, хто батлував найзапекліше: Настя Федосєєва з Хмельницького, Ангеліна Шемєтова та Марина Третьяк з Харкова і Драчук Христина й Галина Довгалюк з Вінниці! Дівчата виграли супер-приз батлу - участь у знімальному процесі нового кліпу MONATIK. Також на них чекає закрита вечірка із зірками Адреналін Батлу в Києві.

    MONATIK, друг ЮНІСЕФ: «Як Друг ЮНІСЕФ і усієї молоді я підтримував дівчат та хлопців, коли вони виконували захоплюючі та часом нелегкі завдання батлу: виходили на ранкову пробіжку на лютневому морозі, влаштовували подушковий батл, долали страхи, коли вперше в житті купували презервативи, щоб засвідчити, що готові захистити себе і партнера, а головне – проходили тест на ВІЛ! Я буду щасливий зустрітися з учасниками, які дійшли до фіналу Адреналін Батлу, і запрошу переможців бути присутніми на зйомках мого нового кліпу».  

    Гурт Open Kids: «Ми з радістю підтримали кампанію ЮНІСЕФ, бо коли ти молодий, тобі подобаються гострі відчуття, ти схильний пробувати нові речі, займатися екстремальними видами спорту, слухати драйвову музику, співати, танцювати під неї. Ми впевнені, що круті речі варто робити з розумом»».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.