• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Купуйте літню гуму на своє авто вигідно

    Опубликовано: 2018-03-19 20:19:15

    Коли зима вже пройшла, а літо ще не за горами, тоді прийшов час подумати про покупку нового літнього «взуття» для своєї машини. В даний час авторинок пропонує сучасним автолюбителям великий вибір автошин від самих різних виробників. Одним з найбільш поширених стандартів, прийнятих на світовому ринку, є 195/65 R15. Як водiям з великим досвідом, так і тільки починаючим новачкам добре відомо, що це маркування точно характеризує розміри автошин. Ці характеристики дозволяють в точності визначити, чи підходить ця гума для якого-небудь конкретного авто чи ні. Якщо вам необхідна резина 195 65 r15 лето, тоді замовте її в інтернет-магазині Шипшина на сайті shyp-shyna.com.ua.

    Особливості літньої гуми

    Літня гума необхідна для того, щоб їздити на машині в теплу пору року - при температурі повітря більше 7 градусів. Шини літні відрізняються від зимових і всесезонних товщиною, технічними можливостями, протектором, матеріалом, з яких ті зроблені. Їздити на зимовій гумі в літній сезон дуже незручно, часом навіть небезпечно, тому краще всього купити 2 комплекти коліс: літню гуму і зимову, змінюючи їх за часом року.

    У чому ж різниця між типами автошин? Літні шини дозволяють машині значно збільшити розгін на сухий автомагістралі. Завдяки спеціальному протектору літньої гуми, небезпечне аквапланування вашому авто не загрожує, а зчеплення з дорожнім полотном буде максимальним.

    Як зробити правильний вибір?

    Щоб грамотно підібрати покришку до диска, варто зробити акцент на її основні параметри. Профіль повинен повністю збігатися з підібраним розміром 15. Не варто звертати увагу на сучасні тенденції в області тюнінга і «одягати» на диски автошини зі збільшеним діаметром. Це може привести до втрати керованості машини. Існують загальні рекомендації по вибору коліс, які допоможуть забезпечити вам зручне і м'яке пересування:

    • купувати покришки необхідно відповідно до основних побажаннями компанії, яка випускає марку машини;
    • визначте, які саме особливості літніх шин для вас вважаються найважливішими;
    • якщо ви досить часто пересуваєтеся по швидкісних дорогах, необхідно, щоб варіант відрізнялася маленьким рівнем шуму, розміреністю і м'якістю ходу;
    • придбайте колеса в залежності від сезону.

    Наша літня гума 195/65 r15 пройшла багато тестiв, отримавши тільки одні хороші відгуки авторитетних фахівців і простих покупців. Це дозволяє говорити про те, що ця продукція не підведе під час використання і прослужить багато часу автомобілісту без втрати функціональності.


     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.