• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фрукт, який захищає від 5 видів раку

    Опубликовано: 2018-03-11 18:24:42

    Всього одне яблуко в день скорочує ризик розвитку 5 різних різновидів раку, як встановили експерти в області здорового харчування з Університету Перуджі в Італії.

    Любителі яблук приблизно на 25% менше за інших ризикують зіткнутися з пухлинами легень, кишечника і грудей.

    Італійські вчені виявили ще одну істотну перевагу для здоров'я від регулярного вживання яблук. Люди, що з'їдають хоча б по одному яблуку на день,  значно рідше хворіють на рак легенів, кишечника, порожнини рота, травного тракту і грудей в порівнянні з тими, хто їсть яблука вкрай рідко або взагалі їх не вживає.

    Метааналіз 40 попередніх досліджень виявив, що найбільший захист яблука забезпечують проти пухлин стравоходу і шлунка. Деякі дані дозволяють припустити, що ці фрукти скорочують ризик даних різновидів раку наполовину.

    При цьому небезпека розвитку раку легенів знижується на 25%, а раку грудей на 20% у разі вживання яблук. Науці давно відомо, що здорова дієта, що включає регулярне вживання фруктів і овочів, маэ позитивний вплив проти багатьох різновидів раку. Але в розпорядженні вчених було мало інформації про те, які саме рослинні продукти особливо корисні.

    healthyliving.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.