• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завдяки реагуванню Уповноваженого забезпечено право людей з інвалідністю на безперешкодне відвідання цирку

    Опубликовано: 2017-12-15 13:06:28

    Як повідомлялося, у лютому 2017 року Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини було відкрито провадження за фактом виявлення у соціальній мережі Facebook публікації про порушення прав дитини з інвалідністю та її сім’ї при відвіданні вистави в Національному цирку України.
    Ситуація щодо забезпечення рівного доступу до відвідування Національного цирку України людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення перебувала на контролі Уповноваженого протягом десяти місяців через необхідність проведення додаткових робіт для встановлення засобів розумного пристосування.
    Наразі завдяки втручанню Уповноваженого адміністрацією цирку розміщено поруч з усіма входами до глядацької зали інформаційні таблички, затверджено Правила доступу до приміщень Національного цирку України осіб з обмеженими фізичними можливостями, громадян похилого віку, інших маломобільних груп населення та проведено спеціальний інструктаж співробітників цирку для забезпечення безперешкодного доступу до приміщення.
    Крім того, біля входу до приміщення цирку було встановлено та введено в експлуатацію підйомник, який забезпечує безперешкодний доступ до будівлі цирку маломобільних груп населення.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.