• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США та Австралія підтримали позицію України щодо ситуації із включенням РФ до свого звіту статистики з викидів парникових газів на території Криму

    Опубликовано: 2017-11-16 11:20:31

    Україна проти включення Російською Федерацією  до її Національного звіту статистики щодо викидів парникових газів по території Криму та Севастополя за період 1990-2015 рр. Про це під час пленарного засідання SBI  у рамках Міжнародної кліматичної конференції ООН у Бонні заявив голова української офіційної делегації, міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.
    «Не можна залишати поза увагою міжнародної спільноти факт, що Російська Федерація веде облік викидів   парникових газів на окупованій нею території Автономної Республіки Крим та подає дані щодо цих територій у своєму національному звіті»,  - сказав Остап Семерак, зазначивши, що Україна дотримується взятих на себе міжнародних зобов’язань та веде державний контроль за викидами та поглинанням парникових газів, зокрема, на Кримському півострові, фіксуючи  інформацію у своєму національному звіті.
    Позицію української делегації на пленарному засіданні під час СОР23 в Бонні повністю підтримали делегації США та Австралії. Її буде враховано у фінальному звіті сесії РКЗК ООН.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.