• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Артистка цирку «Кобзов» привезла в Україну золоту нагороду

    Опубликовано: 2017-10-11 14:20:22

    В Ізраїлі закінчився 3-й Міжнародний фестиваль цирку в місті Ашдод, членом журі якого був Микола Кобзов.

    Україну на фестивалі представляла артистка цирку «Кобзов», юна еквілібристка Вікторія Дзюба, яка завоювала золоту нагороду і отримала спеціальні призи від цирку Du Soleil і фестивалю в Монте Карло!

    «Номер розповідає про життя, про злети й падіння, які бувають у всіх без винятку. У моєму виступі безліч незвичайних елементів, які здивували і вразили публіку », - розповіла 15-річна учасниця фестивалю.

    За словами Вікторії, з малих років вона була дуже активною. Батьки відвели її спочатку в танцювальну студію, де її дивовижні здібності помітили хореографи і порадили батькам просувати дитину далі. Після цього, дівчинку і віддали в циркову студію. Тому вже в такому юному віці вона домоглася чималих успіхів, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Для Вікторії цирк - це доля, а стартом до участі в 3-му Міжнародному фестивалі цирку в місті Ашдод, стали гран-прі на Дитячому всеукраїнському фестивалі «Зірки майбутнього», і участь в 6-му Міжнародному цирковому фестивалі «Золотий трюк Кобзова», де вона стала володарем золотої нагороди.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.