• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Керівник NASA офіційно запросив Україну до участі у новій космічній ініціативі США

    Опубликовано: 2005-12-28 17:46:00
    До НКАУ надійшов лист від керівника Національної космічної Адміністрації США (NASA). Майкл Гріффін звернувся до Генерального директора Національного космічного агентства України Юрія Алексєєва з актуальних питань співробітництва України і США в космічній сфері.
     
    У своєму зверненні пан Гріффін дав високу оцінку рівню відносин космічних агентств наших країн, відзначив наявність великого потенціалу для поглиблення цих відносин. Посилаючись на оголошену Президентом Дж.Бушем у січні 2004 року нову космічну ініціативу США, офіційно запросив Україну до участі у цьому амбітному космічному проекті.
    Важливе значення надається скорішому укладенню Рамкової угоди між Урядом України та Урядом США про співробітництво в дослідженні та використанні космічного простору в мирних цілях, проект якого наразі узгоджується українською стороною.
     
    nkau.gov.ua
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.