• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На столичному жилмасиві Позняки Міністр оборони України Анатолій Грищенко в урочистій обстановці вручить ключі від власних осель 58 родинам військовослужбовців Київського гарнізону

    Опубликовано: 2005-12-28 17:17:00

    Завтра, 29 грудня о 10.00 на столичному житловому масиві Позняки Міністр оборони України Анатолій Гриценко урочисто вручить родинам військовослужбовців Київського гарнізону ключі від власних осель.

    У новому 126-квартирному будинку по вулиці Драгоманова 1л, який було побудовано за пайовою участю, одразу 58 військовослужбовців отримають власні оселі.

    Цього ж дня 90 щасливих військових сімей вселятимуться у будинок на розі Тростянецької та Харківського шосе, а у перебудованому з гуртожитку багатоквартирному будинку по проспекту Повітрофлотському 84 службові квартири отримають ще 54 військовослужбовців столичного гарнізону.

    Всього у 2005 році військовослужбовці Київського гарнізону отримають 300 квартир, а у наступні роки цей показник, на переконання Міністра оборони України Анатолія Гриценка зросте у рази, що без перебільшення можна вважати неабияким кроком уперед. Адже протягом останніх двох років у столичному гарнізоні, де майже 8 тисяч безквартирних військовослужбовців, житлова черга практично не рухалася.

    Управління прес-служби МО України











    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.