• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оригінальний декор дитячих суконь

    Опубликовано: 2017-08-22 19:02:35

    Оригінальний декор дитячих суконь

    Кожній мамі хочеться, щоб її малятко виглядало красиво, оригінально і по-різному, але не купувати ж через це кожен день нове плаття. Як мінімум, нерозумно, а також може бути накладно для сімейного бюджету, тому що якісна дитячий одяг коштує грошей.

    Як подарувати дитячій сукні нове життя?

    Вихід зі становища в даному випадку наступний: оригінально прикрасити вже наявні дитячі сукні. Це можна зробити наступними чином:

    • аплікації. Найпростіший і доступний спосіб - це використовувати готові нашивки, що наносяться за допомогою гарячої праски. Цікавих варіантів в магазині можна знайти дуже багато: 3-D квіти, візерунки з бісеру;

    • вишивка - прекрасна можливість перетворити будь-яке платтячко в унікальний, цікавий наряд, якого ні в кого більше не буде. Тут все залежить від фантазії мами, а в якості матеріалу можна використовувати не тільки нитки, але і стрічки або бісер;

    • стрази - оригінальний спосіб декору, який подобається багатьом дівчаткам, тому що не тільки дорослих дам, але і юні створіння привертає блиск і яскравість;

    • авторські прикраси, які також подарують нове життя будь-якій старій сукні. Багато мам вишивають на дозвіллі, роблять квіти з тканини, красиві пояси та інші цікаві речі, за допомогою яких можна зробити з платтячка, що вже набридло, нову, цікаву річ.

    Як бачимо, ідей з приводу того, як прикрасити дитяче плаття досить, щоб отримати відповідний ефект, але потрібно їх правильно підбирати, щоб вони гармоніювали з сукнею.

    В цілому, слід зауважити, що декор дитячих суконь в домашніх умовах - це дуже захоплююче і творче заняття, яке приносить задоволення не тільки мамі-умільці, але і її доньці, оченята якої спалахують радісним кольором при вигляді власного платтячка, але з новими квіточками або бантиками.

    Чим прикрашають дитячі наряди імениті дизайнери?

    Якщо ж говорити про декор дитячих суконь на виробництві, то тут можливості набагато ширше. Крім вищезгаданих варіантів, дизайнери застосовують і драпірування, і мереживо, і волани з рюшами. Одним словом все те, що зможе викликати радість і захоплення у маленької модниці, є результатом роботи талановитих дизайнерів і умілих швачок. Правильно підібрані тканини, модний фасон і хитромудрий декор - все це робить кожне дитяче плаття унікальним у своєму роді, а також зручним, тому що для маленької принцеси комфорт понад усе, а потім уже краса, оригінальність та інші речі, притаманні дорослим жінкам.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.