• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Станом на 28 грудня для військовослужбовців збройних сил України здано 5 032 квартири

    Опубликовано: 2005-12-28 12:32:00

    Про це сказав Міністр оборони України Анатолій Гриценко у Миколаєві під час урочистого вручення ключів від власних осель військовослужбовцям місцевого гарнізону. Глава оборонного відомства також поінформував, що минулого року по лінії Міноборони було введено в експлуатацію лише 2800 квартир.

      - Минулого року у Києві не було здано жодного квадратного метра житлової площі, - наголосив Анатолій Гриценко. – Цього ж року військовослужбовці Київського гарнізону отримають 300 квартир, а у наступні роки цей показник зросте у рази.

      Міністр оборони України також наголосив, що на сьогодні вирішення квартирного питання здійснюється за двома основними напрямками: житло будується за рахунок бюджетних коштів або за кошти, отримані від реалізації військових містечок, надлишкового майна, а також військової техніки, які вивільняються в результаті скорочення Збройних Сил України.

    За словами Анатолія Гриценка, на сьогоднішній день вже майже 400 військових містечок вивільнено і підготовлено до реалізації. Це дасть змогу  реально придбати квартири для військовослужбовців та членів їх сімей за умов плідної співпраці з приватними інвесторами.

    Управління прес-служби МО України









    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.